دستور تهیه شیرینی ناپلئونی

شیرینی ناپلئونی و کیک یزدی یک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار فرانسوی است که از سه لایه تشکیل می شود. این شیرینی از خمیری به نام خمیر هزارلا درست می شود و در بین این لایه های خمیر کرم کاستارد و یا خامه زده شده و یا حتی مربا قرار دارد و روی آن با پودر قند ، کاکائو و یا آجیل پودر شده پوشانده شده است.

شیرینی ناپلئونی

ادامه مطلب

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

شیرینی ,ناپلئونی ,پودر ,تهیه ,لایه ,خمیر ,و یا ,شیرینی ناپلئونی ,تهیه شیرینی ,می شود ,حتی مربا ,تهیه شیرینی ناپلئونی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


فایل رایگان دانستنی ها جمله هاي طلايي و مطالب گوناگون چنل تلگرام اپکس لجندز موبایل | Apex legends mobile مجله تکنولوژی موبایل نیوز تعمیر لپ تاپ-تعمیرات لپ تاپ بلاگ ایران بررسی هنر گرافیک ارزان کده طراحی سایت